“Eén behandeling staat gelijk aan een intensieve sportsessie waarbij je tussen de 1200 en 1400 calorieën verbrandt!”

  • Verbrand tot 1400 calorieën per uur
  • Vermindering van cellulitis
  • Vermindering van o.a. spierpijn en reuma
  • Verbetering van het immuunsysteem
  • Beste apparatuur, speciaal ontwikkeld voor deze behandeling
Google Reviews
4/5

Wat is InfraWrap?

Doormiddel van een lichaamspakking wordt je lichaam van binnenuit verhit. Deze methode bevorderd een beter en gereguleerd gewichtsverlies, cellulitis reductie en ontgifting. Zo verbrand je gemiddeld 1200 tot 1400 calorieën per uur. Je verliest niet alleen centimeters, het lichaam wordt ook gezuiverd en ontgift. Deze methode draagt eventueel ook bij aan pijnbestrijding en een verbetering van het immuunsysteem.

Een lichaamspakking werkt heerlijk ontspannend, ontgift je lichaam en activeert bovendien je stofwisseling. Laat je letterlijk en figuurlijk inpakken met een fijne body wrap. Het magische recept voor een superzachte en gehydrateerde huid: kruiden, essentiële oliën of mineraalrijke modder en een infrarood- of warmtedeken.

Met deze behandeling wordt je van top tot teen ingepakt. In de lichaampakking komt er warmte vrij. De warmte zorgt ervoor dat je poriën open komen te staan. De verwijde poriën kunnen zo aangebrachte producten en voedingsstoffen beter opnemen. De behandeling resulteert in directe verbeteringen. Een goede verzorging die je voelt én ziet! 

Hoe werkt een InfraWrap behandeling?

Je hoort het vaker: sporten is gezond. Maar sporten is niet altijd even leuk en is bovendien tijdrovend! Een InfraWrap behandeling is interessant als je geen zin hebt om te sporten maar wel van de voordelen wil genieten. Deze methode geeft je lichaam het indruk dat je een intensieve sportoefening uitvoert terwijl je lekker liggend op de behandeltafel een magazine leest.

De voordelen van InfraWrap

Tijdens een InfraWrap behandeling verbrandt je tussen de 1200 en 1400 calorieën, het bestrijdt cellulitis en het helpt tegen spierpijn en reuma. Ten slotte verbetert deze methode ook je immuunsysteem zodat je minder snel ziek wordt!

Zullen we maar afspreken?

Ben je nog niet overtuigd van de voordelen van Infrawrap en heb je nog vragen? Aarzel niet om contact op te nemen voor een GRATIS consult.

We beantwoorden al je vragen en bekijken samen wat de beste optie is onder het genot van een kopje koffie.