Body wrap detox

Over deze behandeling

De klassieke body wrap is een complete lichaamsbehandeling die ongeveer 2 uur duurt en altijd uitgevoerd wordt door opgeleide therapeuten. Voor de behandeling wordt je door de therapeut opgemeten op bepaalde punten van het lichaam. De wikkels, die vooraf in een klassieke kleioplossing zijn gedrenkt, worden dan aangebracht met gebruik van gespecialiseerde wikkeltechnieken. Vervolgens draag je een vinylpak om warm te blijven en kun je een uur lang ontspannen blijven zitten, terwijl de behandeling zijn werk doet. Na 60 minuten worden al de wikkels verwijderd. De therapeut zal je opnieuw opmeten. Direct resultaat op het gebied van centimeterverlies.

Goed om te weten: gemiddeld vindt er 15cm verlies plaats.

De werking

Detox uw lichaam met de Universal Contour Wrap, bestaande uit een uniek mengsel van rijke, mineraal houdende kleisoorten. Na afloop ziet u direct resultaat!

De body wrap brengt de stofwisseling van het lichaam op gang en heft vastzittende blokkades op. Deze behandeling stimuleert en zorgt ervoor dat gifstoffen uit het vetweefsel verwijderd worden. Inkomende, schadelijke stoffen worden hierdoor beter verwerkt of zelfs verwijderd. De huid zal hierdoor zichtbaar verstevigen.