Cryolipolyse

Over deze behandeling

Jij kiest een probleemgebied en de salon zorgt ervoor dat het vet – bijvoorbeeld op je benen, buik, billen of heupen – definitief verwijderd wordt. Door middel van het professionele apparatuur bevriezen zij plaatselijk het vet gedurende 1 uur waarna het lichaam de vetcellen op een natuurlijke manier verwijderd. En het mooiste: het vet blijft definitief weg.

Wat is cryolipolyse precies?

Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd!

Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve applicator, welke de huid niet aantast. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen.

cryolipolyse man
Geschikt voor zowel mannen als vrouwen

Gemiddeld geeft elke cryolipolyse behandeling een vetreductie van 20% in de behandelde gebieden. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8-12 weken. De meeste indrukwekkende resultaten zullen na een periode van twee tot vier maanden zichtbaar zijn.

Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.